Сърдечното ръкостискане между руския президент Владимир Путин и саудитския престолонаследник

...
Сърдечното ръкостискане между руския президент Владимир Путин и саудитския престолонаследник
Коментари Харесай

Путин и Мохамед бин Салман със сърдечна среща на Г-20

Сърдечното здрависване сред съветския президент Владимир Путин и саудитския престолонаследник Мохамед бин Салман на Г-20 в аржентинската столица Буенос Айрес притегли вниманието на наблюдаващите, предадоха международните осведомителни организации.

Двамата седнаха един до различен на сесията, която стартира преди часове. Въпреки че сходни ръкостискания на такива събития са нормални, то тъкмо тяхната среща остро контрастира с контактите им с други водачи.

Жестът пристигна на фона на студеното посрещане, което получи принцът от страна на западните водачи. За общата фотография той бе изолиран от тях след обвиняванията по случая с убития саудитски публицист Джамал Кашоги, прочут критик на режима в Рияд.

 Г-20 стартира на фона на митинги в Аржентина
Г-20 стартира на фона на митинги в Аржентина

Путин и Тръмп се разминаха, без да се поздравят

Президентът на Франция Еманюел Макрон съобщи по-рано пред престолонаследника, че ще упорства интернационалните специалисти да вземат участие в следствието на убийството на журналиста Джамал Кашоги.

В същото време Путин и американският президент Доналд Тръмп се разминаха в коридорите, без даже да се поздравят , откакто по-рано от американска страна срещата сред двамата бе анулирана.

Припомняме, че Г-20 тази година се организира на фона на кавги и митинги.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР