Сърбия се добра до Европейското догодина. Тя направи равенство с България,

...
Сърбия се добра до Европейското догодина.
Тя направи равенство с България,
Коментари Харесай

Сърбия се добра до Европейското догодина на гърба на България

Сърбия се добра до Европейското следващата година.

Тя направи тъждество с България, с цел да се класира за Евро 2024, стобщава Франс прес.

Сърбия трябваше да се наложи, с цел да реализира тъждество 2:2 против България на стадион “Дубочица ” в Лесковац през днешния ден. С това си обезпечи класиране за Европейското състезание в Германия следващата година.

Сърбите приключват на второ място в група G след Унгария, която потуши очакванията на Черна гора за класиране, като ги победи с 3:1 в Будапеща.

Централният бранител Милош Велкович изведе Сърбия напред в 17-ата минута. А в 59-ата минута резервата Георги Русев изравни за България.

Десет минути по-късно Кирил Десподов изведе гостите напред. Но Сърджан Бабич изравни осем минути преди края на мача. За да подсигурява, че Сърбия ще стане 17-ият тим, класирал се за Евро 2024.

 Сърбия се добра до Европейското следващата година на гърба на България БГНЕС/EPA/ANDREJ CUKIC

Черна гора имаше потребност Сърбия да загуби, с цел да има някаква вяра да заеме мястото си в Германия. Но също по този начин трябваше да завоюва против унгарците, които минаха впечатляващо през квалификациите.

Слободан Рубежич изведе Черна гора напред след 36 минути. Но Унгария отвърна на удара през второто полувреме с два гола в границите на три минути, маркирани от Доминик Шобошлай. Преди Жолт Наги да довърши успеха в добавеното време.

Още вести четете в секция Спорт. 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР