Сара Джесика Паркър работи върху колекция сватбени рокли и обувки

...
Сара Джесика Паркър работи върху колекция сватбени рокли и обувки
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър пуска сватбена колекция за "неконвенционални" булки


Сара Джесика Паркър работи върху сбирка сватбени рокли и обувки за "неконвенционални" булки дружно с американския онлайн търговец "Гилт" (Gilt).

53-годишната актриса и дизайнерка, която през 2014 година сътвори личната си линия обувки SJP, този път ще си партнира с уеб страницата за онлайн извършване на покупки и начин на живот, с цел да проектира 10 разнообразни рокли, сред които бъдещите булки да могат да избират. Освен самите рокли обаче сбирката ще предлага на дамите и елегантни бодита, поли и съвременни гащеризони във всевъзможни цветове, предопределени за тези дами, които желаят да бъдат в действителност разнообразни и открояващи се на Големия си ден.

Дизайните на облеклата ще бъдат допълнени и от 15 стила обувки, основани с обещанието да покрият всички бюджети и стилове.

"Идеята ни е дамите да могат да употребяват облеклата си освен за този специфичен мотив. Независимо дали вие сте индивидът, минаващ под пътеката, или сте посетител на сватбата, това са облекла, които сигурно ще намерят място в дрешника ви", увери актрисата в изявление за стилната библия WWD. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР