Сър Елтън Джон ще пусне първата си автобиография през октомври

...
Сър Елтън Джон ще пусне първата си автобиография през октомври
Коментари Харесай

Елтън Джон издава автобиография

Сър Елтън Джон ще пусне първата си автобиография през октомври тази година, която ще опише „ истината “ за живота му с негови лични думи, както самичък 71-годишният музикант я разказва.

„ Искам да ви кажа, че скоро ще излезе книга – моята първа автобиография. Нямам самообладание да я прочетете, тъй като това е истината за мен, макар че толкоз доста книги са написани за моя благосклонност, които нямат нищо общо с действителността. Нямам самообладание да видите какво имам да ви кажа за живота си “, описа в малко видео в Туитър изпълнителят на Candle in The Wind.

Книгата към този момент може да бъде поръчана на предварителна продажба, макар че още няма заглавие и корица, на цена от 25 паунда в Амазон.

Новината идва малко откакто супер звездата разгласи, че завършва с турнетата, след края на актуалната си обиколка. Самият Елтън съобщи, че го „ дължи “ на децата си – Закари на осем и Илайджа на 10. „ Пътувам по турнета откогато съм на 17. Но обстановката се промени персонално за мен. Децата ми имат потребност да са с мен и аз да съм с тях.

Писна ми от пътувания, макар че го върша по най-удобния и първокласен метод – омръзнаха ми. Докато свърши настоящото ми турне ще съм на 75. До тогава ще измисля какво желая да върша “, съобщи Сър Елтън Джон преди време.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР