Сър Дейвид Джейсън преживя най-големия шок в живота си, когато

...
Сър Дейвид Джейсън преживя най-големия шок в живота си, когато
Коментари Харесай

Дейвид Джейсън откри тайна дъщеря след 50 години благодарение на фина следа от лицето

Сър Дейвид Джейсън претърпя най-големия потрес в живота си, когато откри, че скрито е бил татко на втора щерка в продължение на 50 години.

83-годишният мъж, който се трансформира в национално благосъстояние с помощта на емблематичната си роля на Дел Бой в Only Fools and Horses, научи предходната година, че в действителност е татко на две деца, а също и дядо. Легендарната телевизионна звезда, дружно със брачната половинка си Лейди Гил Уайт, на 62 години, и 22-годишната щерка Софи, посрещнаха новите си членове на фамилията с отворени прегръдки.

Той наваксва изгубеното с 52-годишната си щерка Аби - родена през 1970 година, откакто майка й Дженифър Хил, актриса, има къса връзка с него - и сина й, 10-годишния Чарли. Тази вечер още веднъж на екрани, сър Дейвид се причислява към Jay Blades от The Repair Shop за новия им спин-оф сериал David & Jay's Touring Toolshed.

Те се срещат с сътрудници „ майстори “ от цялата страна, с цел да схванат какво са правили, рециклирали и проектирали в своите работилници. То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР