Съпругите на руски военнослужещи, които воюват в Украйна, отправиха сериозни

...
Съпругите на руски военнослужещи, които воюват в Украйна, отправиха сериозни
Коментари Харесай

Съпруги на мобилизирани руски военнослужещи поискаха Путин да върне мъжете им у дома

Съпругите на съветски военнослужещи, които водят война в Украйна, насочиха съществени рецензии към президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и го упрекнаха, че укрива информация за обстановката на фронта, с цел да може следващата година да бъде избран отново, оповестява Българска телеграфна агенция. Разгневените дами приканиха Путин да върне мъжете им вкъщи.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12113
" Ще прекратим митинга си, единствено откакто съпрузите ни се приберат у дома (ЗАВИНАГИ, не сме заинтригувани от ротация) ", се споделя в отворено писмо, публикувано в " Телеграм " от придвижването на недоволните дами " Път към дома ".

Руските власти отказаха да дадат позволение за няколко демонстрации, измежду чиито уредници беше и " Път към дома ", като частично това се дължеше на обстановката към разпространяването на ковид. Не е ясно какъв брой дами членуват във въпросната организация.

" Помним обещанието на президента, че резервистите няма да бъдат  мобилизирани и че специфичните военни интервенции ще бъдат изпълнявани от хора, които непринудено са постъпили на кадрова военна работа ", се споделя в изказването на протестиращите дами.  Те показват, че вместо това към този момент 15 месеца съпрузите им са на фронта, а доста от тях са починали. 

" Мобилизацията се потвърди като ужасна неточност ", се добавя в изказването. Жените предизвестяват, че никой не е застрахован, че няма да бъде мобилизиран следващата година. 

Миналата есен, откакто съветската войска претърпя съществени неуспехи,  Путин разгласи частична готовност, с което наруши първичното си заричане да не подхваща сходен ход. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР