Съпругата на здравния министър Костадин Ангелов - Илияна Динекова, е

...
Съпругата на здравния министър Костадин Ангелов - Илияна Динекова, е
Коментари Харесай

Здравният министър Костадин Ангелов люби гимнастичка

Съпругата на здравния министър Костадин Ангелов - Илияна Динекова, е измежду някогашните грации по художествена гимнастика, разбра HotArena.

След като приключва спортната си кариера, Илияна не къса изрично с гимнастиката, а е поканена от Нешка Робева да стане част от нейния хитов отбор. Раздавайки се за трупата Илиана взема решение да мине от другата страна на барикадата и също се заема с треньорска активност. Любопитна детайлност е, че тя има сестра-близначка, с която са като две капки вода. Здравният министър не обича да приказва обществено за половинката си в живота, само че я разказва като доста непосредствен, почтен и добър човек.

Като най-силни качества в характера й дефинира дисциплината и коректността, които е построила около кариерата си в художествената гимнастика. Ангелов не разкрива детайлности по кое време и по какъв начин е пламнала любовта посред им, само че не крие, че Илияна го подарява с най-голямото благополучие, а точно - да стане татко. Двамата са родители на наследник. 

Под сериозната външност на здравния министър в действителност се крие сктремна натура. Освен, че е бил част от екипа известното приключенско риалити шоу " Сървайвър ", по време на фотосите на което става непосредствен с водещия Владо Карамазов, проф. Ангелов обича да покорява върхове, освен това освен професионални. 

Една от фантазиите му е да изкачи връх Килиманджаро в Африка. За него Александровска болница, на която беше началник, постоянно ще бъде идея, тъй като още от студент стартира работа там, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР