Съпругата на президента Румен Радев Десислава възкръсна“ в социалната мрежа

...
Съпругата на президента Румен Радев Десислава възкръсна“ в социалната мрежа
Коментари Харесай

Деси Радева нападна бившата жена на президента

Съпругата на президента Румен Радев Десислава „ възкръсна “ в обществената мрежа facebook след близо тригодишно цялостно безмълвие и неявяване, написа „ Ретро “.

Първата дама се е завърнала към старите привички да разгласява среднощните си размисли, като още веднъж шокира виртуалните си другари със скандално признание.

" Когато селянията те задушава, извиси се духовно, с цел да се разграничиш. Искам да стигна до там, където е бяло! ", написа президентшата и добави ария на обичания си реализатор Любо Киров към обявата.

Датата на завръщането на Деси във facebook пространството се оказа напълно не инцидентно. Пиперливото изявление, в което наскърбява на " селяни ", в действителност е написано единствено няколко часа след рождения ден на първата брачна половинка на Румен Радев. Банкерката Гинка Кесякова, която е майка на двете деца на президента, чества своята 47-годишнина на 18 януари. Повода тя означи дискретно с другари в столицата и по всяка възможност е получила и специфична честитка и жеста на внимание от своя някогашен брачен партньор. Може би точно това е повода единствено няколко часа по-късно Десислава Радева да напише многозначителния коментар в своя персонален facebook профил. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР