Съпругата на президента на Украйна Елена Зеленска беше хоспитализирана в

...
Съпругата на президента на Украйна Елена Зеленска беше хоспитализирана в
Коментари Харесай

Първата дама на Украйна влезе в болница заради COVID-19

Съпругата на президента на Украйна Елена Зеленска беше приета в болница в киевска болница с двустранна пневмония, развила се след болестта й от ковид, оповестиха от пресслужбата на президента.
" Съпругата на президента на Украйна Елена Зеленска беше приета в болница в болница в Киев. Диагнозата е COVID-19 ", се споделя в прессъобщението.
Двустранната пневномия не заплашва живота й и тя се усеща добре, прецизират здравните управляващи в страната.
Редовните проби за ковид на Володимир Зеленски и децата в фамилията, извършени в понеделник, посочили негативен резултат, прибавиха от кабинета на президента.
По-рано стана известно, че президентът Володимир Зеленски минава към специфичен режим на работа: срещите краткотрайно се анулират, съвещанията се организират онлайн, присъединяване в всеобщи мероприятия е изключено.
Кръгът от лица, с които президентът поддържа връзка персонално, е ограничен до защитата и най-близките помощници.
На 12 юни Елена Зеленска заяви, че има позитивен резултат от теста за ковид. Тя беше на амбулаторно лекуване и в изолираност.
" Днес получих позитивен тест за ковид. Неочаквана вест. Особено като се има поради, че аз и моето семейство продължаваме да следваме всички правила - маски, ръкавици и минимални контакти ", написа тогава тя във " Фейсбук ".
Според здравното министерство във вторник сутринта броят на инфектираните с ковид в страната се е нараснал с 666 през последните 24 часа до 32 476 от началото на пандемията.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 16 юни
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР