Съпругата на подсъдимия олигарх Пламен Бобоков Христина не изпуска светски

...
Съпругата на подсъдимия олигарх Пламен Бобоков Христина не изпуска светски
Коментари Харесай

Състезание за модна икона: Бобокова или Халваджиян

Съпругата на подсъдимия олигарх Пламен Бобоков Христина не изпуска всемирски събития, излиза наяве от Facebook профила ѝ. От фотосите ѝ прави усещане, че тя и телевизионният продуцент Джуди Халваджиян са непрекъснати гости на начин на живот събития през последния месец.

Двамата са засечени на мероприятия като „ Вечер на стила ” и още куп други всемирски събития. Разбира се и облеклото им не е за подценяване. Видно от  всички фотоси Христина Бобокова  е заложила на предизвикателни тоалети, които обрисуват всяка извивка от  тялото ѝ, а телевизионният продуцент залага на ексцентрични сака  и ризи в тъмната гама.  

Интересно е дали брачната половинка на обвинения за присъединяване в проведена незаконна група Христина Бобокова  няма да „ изгрее ” в някои от предаванията на Маги Халваджиян в опит за изтърка имиджа на мъжа си.  

Припомняме, че следствието против братята Бобокови стартира преди повече от две години. В началото материалите бяха импортирани в спецсъда, а след това  бяха трансферирани в Софийския градски съд.

В последна сметка те бяха упрекнати за присъединяване в незаконна група дружно с тогавашния зам.-министър околната среда Красимир Живков и още няколко души. Тезата на прокуратурата е, че са взели участие в скица, посредством която у нас нелегално са били складирани и заравяни тонове рискови боклуци от завода им за произвеждане на батерии " Монбат ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР