Съпругата на пернишкия прокукор Бисер Михайлов - Биляна Михайлова, която

...
Съпругата на пернишкия прокукор Бисер Михайлов - Биляна Михайлова, която
Коментари Харесай

Жената на Бисер Михайлов не помни нищо!

Съпругата на пернишкия прокукор Бисер Михайлов - Биляна Михайлова, която беше пребита късно нощес от мъжа си, твърдяла, че станалото сред тях е битов спор. Тя към този момент е разпитвана като очевидец, заяви зам.-градският прокурор Христо Кръстев. Михайлова обаче не съдействала на проверяващите, обяснила, че не помни нищо.

Тази заран бе оповестено, че Михайлов е арестуван за 72 часа поради побой над брачната половинка му. Софийска градска прокуратура (СГП) управлява следствие за нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение.

Двамата били спокойни, само че по-късно почнал устен спор, който прераснал във физически. По време на разправията те били сами в стаята, а сигналът е подаден от щерка им, която видяла майка си в безсъзнание на пода.

Биляна Михайлова не си спомняла дали сама не е паднала. По тялото на прокурора пък имало една драскотина, само че не е изяснено още дали тя му е породена от брачната половинка или той се е самонаранил. Това обясни градският прокурор на София Илияна Кирилова.

Тепърва прокуратурата ще обяснява и посредством разпит на очевидци дали дамата на прокурора е била жертва на принуждение и преди. Предстои на прокурор Бисер Михайлов да му бъде повдигнато обвиняване за причиняване на междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Това ще стане в идващите часове, обвиняването към този момент е направено, а магистратът не е давал обясние.

Няма към този момент данни за приложимост на алкохол или опиати.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР