Съпругата на новия национал на България Сисиньо Росана, е големият

...
Съпругата на новия национал на България Сисиньо Росана, е големият
Коментари Харесай

Жената на Сисиньо командва в Лудогорец - slava.bg

Съпругата на новия национал на България Сисиньо Росана, е огромният главатар в „ Лудогорец “. Бразилката котка към себе си дамите на множеството чужденци в Разград.

Чаровната русокоска е известна с организаторските си умения. Тя постоянно събира останалите половинки на обеди и вечери, които изобилстват от смешки и смях. Организира и пътувания на дамите за някои мачове на „ орлите “ в чужбина, екскурзии с децата.

Най-близо до нея са дамите на Вандерсон, Ренан дос Сантос и Мавис Чибота. Четирите са дружно непрекъснато. Могат да бъдат видени на стадиона, из Разград, на плажовете край Варна. За последно Росана ги провежда да гледат вкъщи дружно успеха над „ Будучност “ в Шампионската лига. Дамите стискаха палци пред тв приемниците.

Те даже упражняват дружно във фитнеса въз основата на „ Лудогорец “. Доскоро в компанията бяха и Сарит Елбаз (годеница на Дан Битон) и Натали Соуса (годеница на Рафаел Фостър), както и брачната половинка на Марселиньо. Но те си потеглиха от Разград, откакто мъжете им се разделиха с „ Лудоrорец “. Но постоянно към тях Росана събира и още няколко половинки на чужденци. Скоро се чака към компанията й да придърпа и дамите на новите на задгранични попълнения

Тя се оказа и предприемчива дама. В Бразилия има дрогерия, в която предлага медикаменти, парфюмерия и хранителни добавки. Тя е в града, в който живеят със Сисиньо. Докато е в България, бизнесът се движи от околните и екипа й. Тя и мъжът й сами влизат в ролята и на рекламни лица. Наскоро даже бяха на корицата на последната брошура на дрогерията, като бяха дали и особено изявление, написа „ България Днес “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР