Съпругата на милионер причини щети на стойност 50 000 британски

...
Съпругата на милионер причини щети на стойност 50 000 британски
Коментари Харесай

Съпругата на мултимилионер нанесе щети за 50 000 британски лири на ново Ferrari, след като се заби в врати

Съпругата на милионер аргументи вреди на стойност 50 000 английски лири на чисто ново Ferrari, когато се заби в електрически порти.

Моник Фидес получи светкавичното жълто Ferrari Spider F8 на стойност £320k от брачна половинка си Мат Фидес, специалист по самозащита и някогашен телохранител на Майкъл Джексън, като просрочен коледен подарък. Г-жа Фидес беше в капан в първокласната кола часове наред, откакто портата им се повреди по време на бурята Иша. Г-н Фидес трябваше да извика електротехник в опит да освободи жена си и колата.

По-късно той отиде в обществените медии и показа изображение с надпис: „ Бъдете в сигурност всички с бурята #isha! Нашите електрически врати изрязаха и разрушиха коледния подарък на жена ми - нейното ново #ferrari. Тя попадна в капан за няколко часа, до момента в който отворихме наложително портите! Вероятно £50k плюс вреди, само че това просто ви демонстрира какъв брой материалните неща нямат значение и аз просто се веселя, че тя е в сигурност. Голямо благодаря на #berryelectrical, че излез...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР