Съпругата на Малик Бийзли, Монтана Яо, проговори, след като 24-годишният

...
Съпругата на Малик Бийзли, Монтана Яо, проговори, след като 24-годишният
Коментари Харесай

Разбитата съпруга на скандален баскетболист си изля душата в социалните мрежи /снимки/

Съпругата на Малик Бийзли, Монтана Яо, проговори, откакто 24-годишният баскетболист беше видян да се държи за ръка с 46-годишната Ларса Пипън в средата на ноември.
„ Уау … даже не познавам този мъж… “, стартира очевидно шокираната Яо. 23-годишната хубавица показа реакцията си посредством текстова обява като стори в Инстаграм във вторник.
Тя продължи: „ Това е диво, виждам го за първи път, тъкмо както всички.
Монтана, която има дете от играча на "Минесота Тимбъруулвс ", показа още изявления по тематиката за скандалната изцепка на половинката й.
„ Винаги съм и постоянно ще оставам вярна на това, което съм и Бог в никакъв случай не ме е разочаровал. “, написа моделът и добави: „ Истината постоянно излиза по един или различен метод … “
Тя благодари на своите над 100 000 почитатели, че са я подкрепили в този миг.
На фотоси, получени от DailyMail.com предишния месец, някогашната брачна половинка на баскетболната легенда Скоти Пипън – Ларса, беше забелязана да се разхожда ръка за ръка с Малик.
По-рано тази седмица източник на TMZ, показа че брачната половинка на Малик – Монтана е „ заслепена “ от фотосите на двойката.
Според изданието Яо е „ очаквала Малик да се прибере в Минесота за 24-ия си рожден ден “ – три дни след фотосите, които се появиха с Ларса, само че била „ разочарована “, когато той не се появил.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР