Съпругата на мъжа, счупил страничното стъкло на Николета Ваклинова -

...
Съпругата на мъжа, счупил страничното стъкло на Николета Ваклинова -
Коментари Харесай

Бяхме засечени брутално: Говори съпругата на шофьора, който нападна жена и счупи стъкло на автомобил

Съпругата на мъжа, счупил страничното стъкло на Николета Ваклинова - Йоана Йорданова описа друга версия за случая със брачната половинка на национала по баскетбол с колички.

" Бяхме засечени брутално. Мъжът ми едвам спря. Подаде светлинен и звуков сигнал. Никаква реакция. Да, той слезе и счупи стъклото. Но не е отправял никакви закани за живота ", съобщи Йорданова по Нова телевизия.

" Той въпреки всичко е татко на девойки. Аз съм срещу експанзията на пътя, само че и против това, която я провокира. Чух нейната версия, само че тя е е вярна. Поне можеше да се извини ", добави Йорданова.

Тя бе на задната седалка сред двете деца. Нейният брачен партньор е арестуван под стража.

" Той е спокоен, учтив. Но умира за децата си ", добави тя. Обвиненията са за закана за ликвидиране, като го грози затвор до 6 години. 

Припомняме, че преди дни в обществените мрежи брачната половинка на капитана на националния ни тим по баскетбол на колички алармира за случая. По думите на Николета Ваклинова в събота вечер е била нападната от чужд мъж, до момента в който е била в автомобила си. Това е станало на бул. „ Акад. Ив. Гешов ".

С пестник е счупено страничното огледало и цялото стъкло на шофьорската врата. Ваклинова е с пострадвания по лицето и ръцете.

По думите ѝ до случката се е стигнало след засичане по нехайство от нейна страна. Ваклинова пътувала от бул. „ България " в посока Медицинска академия. В един миг различен автомобил стартира преднамерено да я засича, до момента в който я принуди да спре.

Човекът слезе от колата и потегли нападателно към мен, заплашвайки, че ще ме убие. В този миг осъзнах, че евентуално не съм го видяла поради метеорологичните условия и съм го засякла. Свалих си малко стъклото, започнах да му се оправдавам, само че той ми счупи прозореца и страничното огледало. Стъклата се пръснаха, нарязаха ми ръцете и лицето. Той се качи на колата и си потегли. Много се уплаших ", описа Ваклинова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР