Съпругата на крал Чарлз - Камила, понесе един доста неприятен

...
Съпругата на крал Чарлз - Камила, понесе един доста неприятен
Коментари Харесай

Камила остана сама! Съпругата на Чарлз понесе тежък удар от кралската фамилия

Съпругата на крал Чарлз - Камила, понесе един много противен удар по време на церемонията за възпоменанието на крал Константин Гръцки. Бившата херцогина Ростън се оказа в нежеланата обстановка да бъде сама измежду членовете на личното си семейство.

 

Съгласно протокола Камила дойде с обособен автомобил на церемонията в замъка Уиндзор. Това, което озадачи всички, бе фактът, че принц Андрю, а не тя, водеше кралската делегация към църквата.

 

Кралицата, която се причисли съвсем по едно и също време с останалите членове на кралското семейство за церемонията, очевидно изглеждаше обезпокоена от отсъствието на краля. Въпреки учтивите любезности с останалите членове на двореца, никой от тях не стана при влизането й, а по време на литургията избраха да поддържат връзка между тях, в сравнение с с нея.

 

Изненада провокира и хладният банкет от страна на гостуващите кралски особи от половин Европа, които поздравиха Камила, само че надалеч не толкоз сърдечно, колкото останалите си родственици. Присъствието на Сара Фъргюсън на възпоменателната гала също провокира въпроси. Бившата брачна половинка на принц Андрю беше възприета като член на фамилията, още след гибелта на принц Филип. И оттогава постоянно съпровожда някогашния си брачен партньор, или го замества на разнообразни публични събития. 

 

Привидно в двора няма напрежение и всички се схващат чудесно. Заради положението на Чарлз, цялото семейство се сплоти в негова поддръжка. И макар сякаш гневната им поддръжка, Камила още веднъж е сама и изолирана. А това проличава най-добре от фотосите с роднините...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР