Съпругата на Дани Мастерсън, Бижу Филипс, подаде молба за развод след осъждането на актьора за присъди за изнасилване

...
Бижу Филипс, съпругата на Дани Мастърсън, подаде молба за развод
Коментари Харесай

Бижу Филипс, съпругата на Дани Мастърсън, подаде молба за развод след осъждането на актьора от "Шоуто от 70-те" 30 години до живот, след като беше осъден за изнасилване на две жени, потвърди адвокатът на Филипс пред CBS News.

„Г-жа Филипс реши да подаде молба за развод от съпруга си в този злощастен момент“, адвокат Питър Лозон се казва в изявление. „Нейният приоритет остава дъщеря й. Този период беше невъобразимо тежък за брака и семейството.“

Филипс, също актьор, е известен с ролите си във филми като „Почти известни“ и „Побойник“ ." Тя и Мастерсън се ожениха през 2011 г. и имат една дъщеря. Двамата се появиха заедно в няколко филма, включително „The Bridge to Nowhere“ и „Wake“.

Безизходното жури доведе до отменен процес през декември 2022 г. 

Филипс присъства, когато Мастерсън беше осъден и тя извика, когато той беше изведен от съдебната зала, съобщи Асошиейтед прес.

Мастерсън беше осъден по-рано този месец на 30 години до доживотен затвор. Той не се е обърнал към съда по време на произнасянето на присъдата си, според Ройтерс, и не е дал показания по време на процеса.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР