Съпругата на бившия световен шампион по бокс в тежка категория

...
Съпругата на бившия световен шампион по бокс в тежка категория
Коментари Харесай

Съпругата на Фюри с шокиращо признание

Съпругата на някогашния международен първенец по бокс в тежка категория Тайсън Фюри – Парис, направи шокиращо самопризнание. Тя признава, че е скрила ужасна вест от мъжа си преди завръщането му на кръга.

28-годишната Парис е претърпяла аборт в сутринта преди успеха на Фюри против албанеца Сефер Сефери през юни, когато британецът публично се завърна на професионалния кръг. Загубата е била голяма, само че дамата на боксьора е решила да му спести новината тъкмо в този ден, с цел да не го съкруши изцяло преди мача му със Сефери.

" Бях бременна в осмата седмица. Тогава в деня на борбата знаех, че съм изгубила бебето. Не загатнах за Тайсън, преди да излезе на кръга. Веднага по-късно му споделих, а на другия ден отидохме в болничното заведение и беше доказано. “, призна Парис пред „ Мирър “.

Двамата имат четири деца, а скоро след ужасната новина се зарадвали на радостна такава. „ Пет седмици по-късно още веднъж забременях. Сега нашето ново бебе, момче, би трябвало да се роди през март. Все още бяхме тъжни от нашата загуба и се радвахме в това време. “, добавя дамата на английския боксьор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР