Съпругата на бившия президент Плевнелиев - Деси проговори за бруталната

...
Съпругата на бившия президент Плевнелиев - Деси проговори за бруталната
Коментари Харесай

БЪРЗИ И ЯРОСТНИ: Деси Плевнелиева с потресаващ разказ за наглата кражба на джипа й

Съпругата на някогашния президент Плевнелиев - Деси проговори за бруталната кражба на й. В събота тя пристигнала в събота следобяд в столичен мол. Паркирала на равнище минус 1, отдалечила се от колата и се уверила, че тя се е заключила - с присветване и звуков сигнал. Наближавайки плъзгащата се врата, в нея се бутнал много надменно мъж с голяма раница на гърба.

" Ако не говорех по телефона, щях да отвръщам много по-бързо, тъй като бях чувала за сходна скица. Влизайки в мола, аз видях въпросния мъж, че се насочва точно към моята кола на паркинга. В този миг видях автомобила си, който напускаше равнище минус 1, явно ръководен от различен човек ", показа тя пред Нова телевизия.
свързани новини9119преди 20 минути
" Бутайки се в мен, той прихваща сигнала на ключа на колата, предава го на своя " сътрудник ", който отключва колата и потегля с нея. Още на първата минута 112 бяха известени за кражбата. Това, което е потресаващо, даже думите в тази ситуация са меко казано дребни, че това е четвъртият сходен случай в този мол, в границите на един месец. Абсолютно безнаказано, пред камерите! Най-вероятно работи една и съща незаконна група ", описа още тя.

Деси бе безапелационна: " Става дума за ужасно положителни експерти, тъй като колата е открадната в 15,50, в 15,55 джипиес сигналът е приглушен. Последното местонахождение на колата е на Околовръстното, посока Горубляне. Оказа се, че този е много желан от крадците, защото там липсват защитни бариери и за " нула време " си на Околовръстното, където няма светофари ".

" Къде се връщаме? В тези мракобесни мутренски времена преди 20 години? Най-вероятно моят автомобил сега е в някой гараж. Надявам се, че органите на реда ще си свършат работа. Защото в последните месеци чуваме за някаква " смяна ". Дай Боже, да е по този начин и органите на реда да си свършат работата. Искам хората да бъдат доста бдителни, тъй като по празниците моловете са цялостни - в случай че някой се бутне във вас, бъдете нащрек ", съобщи тя.

Съпругата на Росен Плевнелиев съобщи, че досега от столичния няма публична реакция. Нито пояснение за какво сходно посягане се случва за следващ път.

Деси Плевнелиева подозира, че е била следена преди кражбата. " И останалите пострадали са дами - те търсят подобен профил. Но къде се връщаме, в действителност? Защо това се случва за следващ път в столичен мол? Толкова елементарно, пред очите ти да бъде откраднат автомобил ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР