Съпругата на бившия футболист Джърмейн Пенанат - Алис Гудуин, се

...
Съпругата на бившия футболист Джърмейн Пенанат - Алис Гудуин, се
Коментари Харесай

Жената на Пенант си подмлади вагината /снимки/

Съпругата на някогашния футболист Джърмейн Пенанат - Алис Гудуин, се подложи на много любопитна пластична намеса. Тя претърпя вагинално подмладяване.
Това е 15-минутна нехирургична процедура. Струва 1500 паунда.
Моделката се похвали, че след нея любовният й живот доста се е подобрил. Съпругът й, който е някогашен състезател на "Арсенал " и "Ливърпул ", по никакъв начин не се оплаквал от резултатите.
Алис призна, че откакто родила щерка си, забелязала разлика в тялото си и по-специално хлабавост във вагиналната си стена.
"Като модел прехранвам се, поддържайки форма, само че като всички дами открих, че бременността в действителност промени тялото ми - сподели тя. - Получих толкоз доста похвали и лайкове в инстаграм. Но до момента в който изглеждах секси извън, осъзнавах, че вътрешно нещата могат да бъдат по-добри. Има прекалено много табута към вагините на дамите. Трябва да сме по-отворени за това и какво имаме разполагаем, с цел да подобрим качеството си на живот. Това е главно стягане на вагиналните мускули благодарение на елементарна, безболезнена лазерна пръчица. Сега се усещам фантастично от вътрешната страна и извън. Джърмейн по никакъв начин не се оплаква! "
Футболистът подкрепил жена си в избора й да се подложи на процедурата.
"Джърмейн пристигна с мен и ме държеше за ръка при последните ми две сесии - изясни моделката на долни дрехи. - Това беше в действителност сладко и любовно прекарване с много смях по пътя. "
"За мен Алис постоянно е била най-красивата и секси жена в света, само че когато ми сподели, че желае да се подложи на лекуването, аз бях безусловно "за ". Напълно я поддържам, че желае да наподобява и да се усеща най-добре ", съобщи той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР