Съпругата и дъщерята на Цветан Василев, подсъдим за фалита на

...
Съпругата и дъщерята на Цветан Василев, подсъдим за фалита на
Коментари Харесай

Съпругата и дъщерята на Цветан Василев вече не се издирват от Интерпол

Съпругата и дъщерята на Цветан Василев, обвиняем за банкрута на КТБ, към този момент не се търсят от Интерпол, заяви за Българска телеграфна агенция юристът на Василев Константин Симеонов.

По думите му бюрото на Интерпол у нас, което е в системата на Министерство на вътрешните работи, сигурно е известено от най-малко две седмици за решението, взето на централно равнище. Той означи, че нашите институции знаят от дълго време за него, само че не са го оповестили.

На въпрос дали в този момент Антоанета и Радосвета Василеви, които се намират в Сърбия, ще могат да пътуват свободно, юрист Симеонов съобщи, че те ще могат да вършат това само в страни, които са членове на Интерпол, само че не се намират в Европейски Съюз. Тъй като спроед него против двете дами има издадени Европейски заповеди за арест.

На 11 април 2017 година прокуратурата разгласи, че Антоанета Василева е упрекната задочно за "пране " на пари. На 16 август стана известно, че и дъщерята Радосвета Василева е упрекнат задочно за същото закононарушение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР