Съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков се върна предсрочно от

...
Съпредседателят на Продължаваме Промяната Кирил Петков се върна предсрочно от
Коментари Харесай

Кирил Петков отпадна от програмата на форума по сигурността в Братислава

Съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков се върна предварително от форума по сигурността GLOBSEC в Братислава.

Участието му по стратегия беше планувано за през днешния ден по здрач. Петков се очакваше да приказва на тематика " Западните Балкани и пътят към Брюксел ". Анонсът за лекцията с присъединяване на Петков бе публично записан в уеб страницата на форума.



Но уеб сайтът на събитието е обновен и към този момент отсъства планувано събитие с него. 



Официалната позиция на Петков във фейсбук страницата му е, че самичък е решил да се прибере у нас ден по-рано, откакто през вчерашния ден президентът прикани претендента за министър-председател Николай Денков да върне мандата поради скандалния запис на Политическа партия.

" След това, което видях при вчерашното връчване на мандата, взех решение да се върна в България един ден по-рано от срещата на доста от европейските водачи на форума GLOBSEC в Братислава. Нагледно видяхме офанзива против парламентарната република. Никой не може да си разреши да приканва България да няма постоянно държавно управление, никой не може да поставя бюджета и парите на хората на назад във времето поради персоналните си властови упоритости. Няма да позволим България да поеме бърз курс към Евразия и да загуби свободата и демокрацията си. Имаме потребност от постоянно и про-европейско държавно управление час по-скоро. Имаме потребност от устойчиво Народно заседание с дълъг живот ", написа Петков в обществената мрежа. 
https://www.facebook.com/kiril.petkov.104/posts/pfbid033rikF2r4uu6a3CTe6VtErMPJNicEVRyVXAttRLpPurHq6Nxnf94eqEJwheBrtetml
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР