Съпредседателят на Продължаваме промяната и бъдещ премиер на България Кирил

...
Съпредседателят на Продължаваме промяната и бъдещ премиер на България Кирил
Коментари Харесай

БОМБА В ПИК: Кирил Петков пак на крака при Нинова - четворната коалиция се тресе от нова задкулисна среща

Съпредседателят на " Продължаваме промяната " и предстоящ министър председател на България Кирил продължава със совалките по партийните централи в опит да си обезпечи болшинство за държавно управление, видя ПИК. пристигна преди минути в постройката на Българска социалистическа партия на " Позитано " 20 и влезе за среща с лидерката на социалистите Корнелия Нинова.

Бъдещият министър председател дойде в централата на столетницата непосредствено от Народното събрание. слезе небрежно от автомобила, който го вози, махна на водача си и влезе през основния вход в постройката на социалистите. Шофьорът му пък мигновено отпраши в незнайна посока.
свързани новини75437преди 13 часа36802преди 7 часа
Визитата на съпредседателя на " Продължаваме промяната " е странна по няколко аргументи. Първо, през днешния ден водачите на четворната коалиция се събраха незабавно на диалози в Народното събрание, след края на която стана ясно, че са изгладени всички разлики в съдружното съглашение и то към този момент е финализирано. По-късно в медиите даже изтече и самото съглашение, което също се считаше за явен знак, че договарянията са завършили, политиките и постовете - конкретизирани, и следва единствено формалното сключване на документа.

Странна е и появяването на на " Позитано " 20 без другия съпредседател на " Продължаваме промяната " Асен Василев. Двамата се движат на всички места в комплект и ПИК към този момент ви сподели по какъв начин на няколко пъти идваха на среща с Корнелия в централата на Българска социалистическа партия. Днес обаче се появи на " Позитано " самичък, което повдига още въпросителни към визитата му.

По всяка възможност или от Българска социалистическа партия още веднъж имат противоречие с съдружното съглашение и е пристигнал на персонален диалог с Нинова, с цел да я убеди да подпише, или двамата ще водят подмолни договаряния за разпределението на властта в бъдещото държавно управление.

Изненадващото посещаване на Кирил в централата на Българска социалистическа партия може да се одобри и като сигнал за разкол в четворната коалиция. Макар и водачите на партиите изрично да настояват пред медиите, че всички недоразумения са изчистени, сходни подмолни диалози в партийни централи приказват за големи центробежни сили вътре в обединението, още преди тя да се е образувала публично.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

















Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР