Съпредседателят на ПП Кирил Петков влезе в стаята на Възраждане

...
Съпредседателят на ПП Кирил Петков влезе в стаята на Възраждане
Коментари Харесай

Челен сблъсък между Петков и Костадинов в парламента след изказването на Божанков

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков влезе в стаята на " Възраждане " откакто депутати от групата на Костадинов саботираха изказване на Явор Божанков от трибуната в Народно събрание.

“Исках да им кажа ясно, че без значение какъв брой невъзпитани и дебелашки са техните обноски, аз желая да ги уведомя, че това, което вършат е противоконституционно. Влизам в тяхната стая с опция да си поправят грешката. С тези хора не може да има диалог ”, бе безапелационен Петков.

Не закъсня и реакцията на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов, който изясни по какви аргументи са предиздвикали депутата от Политическа партия да напусне тяхната стая.

“Тези хора са срам за човешкия жанр. Петков влезе в стаята ни, споделих му да излезе, тъй като водим персонални диалози той сподели, че няма да излезе. Какво можех да направя ”, съобщи партийният водач и добави: “Ние няма да поддържаме нито една кандидатура за ръководители на комисии, по тази причина и не гласувахме за Пеевски. Това държавно управление е делегитимирано ”, отсече Костадинов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР