Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов призова да не се

...
Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов призова да не се
Коментари Харесай

Христо Иванов призова да не се стига до гласуване на предложения от Слави кабинет |

Съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов прикани да не се стига до гласоподаване на оферти от Слави Трифонов кабинет.

Предложението за държавно управление на " ИТН " е шокиращо и като метод на деяние, и като наличие, и като личен състав, разяснява пред bTV Иванов.

В програмата нямаше и дума за Гешев, няма конституционна промяна, виждаме група, представляваща предходните издания на сарайския модел. Трифонов изневери на своето заричане. Махаме Борисов, с цел да се върне нещо преди него ли? Надявам се да става дума за неточност, а не за проект, сподели съпредседателят на " Демократична България ".

Няма да изгоря мостовете, само че приканвам тези, които влязат в Народното събрание, да проявят разсъдък и да се върнем към целите на митинга, съобщи той.

Призовавам тези, които са определени, за парламентарната група на Има Такъв Народ приказвам, да се върнат към разсъдъка. Не може някой да си мисли, че еднолично предлага решение с 60 депутата, не може да сменим джипката с кабеларка, сподели Иванов.

Да се върнем към разговора, да стартираме изначало и да преосмислим тази работа, по този начин не се прави, призова съпредседателят на " Демократична България ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР