Съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов заяви пред Би Ти

...
Съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов заяви пред Би Ти
Коментари Харесай

Ген. Атанасов сигнализира Бойко Рашков за купуване на гласове от ДПС в Северозападна България

Съпредседателят на "Демократична България " Атанас Атанасов съобщи пред Би Ти Ви, че е изпратил сигнал до служебния вътрешен министър Бойко Рашков за платен избор от страна на Движение за права и свободи в Северозападна България. Той добави, че в сигнала са посочени имената на хората, които се занимават с търговията на гласове и изрази вяра Министерство на вътрешните работи да обърне съществено внимание на казуса. По думите му сходни схеми имало още в Плевен, Стара Загора и Благоевград.
"Ужасен съм от метода на пазаруване на гласове от Движение за права и свободи във Видин, Враца и Монтана, където бях. Хората на Движение за права и свободи и ГЕРБ поголовно купуват гласове и против това не се противодейства. Техни представители пускат клюки в полицейските среди, че се връщат на власт и поради това не се подхваща нищо ", сподели Атанасов.
Според него е неуместно да се мисли, че ГЕРБ ще се върне на власт. По думите му страната към момента боксува, тъй като партията задържа въздействието си в избрани райони и браншове, само че няма никакъв късмет да се върне в ръководството.
Атанасов сподели още, че само Движение за права и свободи може да поддържа ГЕРБ за бъдещото държавно управление.
"Не имам вяра Българска социалистическа партия да влезе в коалиция с тези две партии ", тъй като в последните парламенти беше твърда съпротива ", добави той. След това изясни за какво обединяването не би отказало поддръжка от Българска социалистическа партия, която е правоприемник на Българската комунистическа партия. "Кои са комунистите в българския политически живот е противоречиво. Самият Борисов е напуснал Министерство на вътрешните работи, с цел да не напусне Българска комунистическа партия. Начина, по който той прилагаше властта, доста приличаше на методите на неговия водач и преподавател Тодор Живков ", добави Атанасов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР