Съотборникът на Валентино Роси в Yamaha Маверик Винялес обяви, че

...
Съотборникът на Валентино Роси в Yamaha Маверик Винялес обяви, че
Коментари Харесай

Винялес подписа нов договор с Yamaha

Съотборникът на Валентино Роси в Yamaha Маверик Винялес разгласи, че ще продължи работата си в тима за най-малко още две години. Испанецът ще остане в Yamaha най-малко до 2020 година след нова двугодишна договорка. Новината пристигна през днешния ден по време на формалното показване в Мадрид на новия мотоциклет на конструктора в шампионата.
BREAKING NEWS: @maverickmack25 waves to the crowds after revealing some big news…#RacingTheLimits | #DesafiamosLosLímites | #MovistarYamaha | #MotoGP | #2018StartsNow | @movistar_es | @MovistarPlus | @movistarlikes pic.twitter.com/lepDcwKsmO
— Yamaha MotoGP (@YamahaMotoGP) January 24, 2018
" Чувствам се ужасно в отбора и съм задоволително конкурентен. Имам голямо предпочитание да спечелвам с тима и това са аргументите да преподпиша. Постигнахме превъзходен компромис и мисля, че и двете страни ще сме удовлетворени от него. Благодаря на Yamaha, тъй като те към този момент сбъднаха някои мои фантазии и се надявам тази година да осъществен още една ", разяснява Винялес в Мадрид.

Шампионът в Moto3 се причисли към япоснкия отбор при започване на 2017-а като заместител на Хорхе Лоренсо след преминати две акции със Suzuki. 22-годишният водач завоюва първите две надпревари за сезона и реализира чудесна първа половина за 2017-а, само че не съумя да задържи този темп до края на сезона и в последна сметка остана трети в генералното класиране.

Все още не е ясно дали Валентино Роси ще остане в Yamaha или ще постави завършек на кариерата си, като се чака Доктора да вземе решението си при започване на лятото след няколко минали кръга.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР