Съобщено е, че Русия се готви да изстреля ядрено оръжие

...
Съобщено е, че Русия се готви да изстреля ядрено оръжие
Коментари Харесай

Обединеното кралство „не е подготвено“ за война, тъй като Владимир Путин „очаква да изстреля ядрено оръжие в космоса“

Съобщено е, че Русия се готви да изстреля нуклеарно оръжие в космоса и това акцентира какъв брой импровизирано е Обединеното кралство за опцията „ стандартна война “, твърди специалист по международните въпроси.

Американското разузнаване демонстрира, че Владимир Путин желае да изстреля нуклеарното оръжие в, както го разказва, „ сериозна опасност за националната сигурност “, като Джо Байдън е свикан да разсекрети информация за военната интервенция, споделена с Конгреса. Оръжейната система може да се употребява за ориентиране към западни спътници в космоса, рискувайки да повреди връзките и военните системи за ориентиране.

Републиканецът Майк Търнър, началник на комисията по разузнаване в Камарата на представителите, разкри съществуването на информацията, споделена тази седмица - което съгласно известията е обвързвано с настояването на Москва да пусне нуклеарно оръжие в космоса. Има опасения, че войната на Русия с Украйна е ескалирала капацитета за опълчване сред Путин и НАТО. Представители на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР