Съобщението е качено на сайта на прокуратурата. Вероятно сигналът, внесен

...
Съобщението е качено на сайта на прокуратурата. Вероятно сигналът, внесен
Коментари Харесай

Възраждане и ВМРО се активираха. Прокуратурата ще проверява ПП за престъпление против републиката

Съобщението е качено на уеб страницата на прокуратурата. Вероятно сигналът, импортиран от “Възраждане ” и Вътрешна македонска революционна организация касае записът, показан от Василев, в който се приказва за потребността управленията на службите да бъдат заменени, да бъдат отнети от контрола на президента Радев, а имената на управленията да бъдат “синхронизирани с посолствата ”. 

 

Въпросните изявления разбуниха духовете у нас и провокираха остри реакции измежду политическия хайлайф. Освен това накараха ГЕРБ да замразят договарянията за съставянето на ротационно държавно управление с Политическа партия. Днес групировката би трябвало да получи втория мандат за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев. 

 

Вчера акад. Николай Денков съобщи, че поддържа диалог с Мария Габриел, която бе препоръчана за министър председател от ГЕРБ, а в ротационното държавно управление на Политическа партия би заела вицепремиерския пост за първите 9 месеца от 18-месечния небосвод. Денков съобщи, че се надява в най-кратък период диалозите да се върнат в работен режим. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР