Съобщава се, че звездата от Сам вкъщи Девин Ратрей е

...
Съобщава се, че звездата от Сам вкъщи Девин Ратрей е
Коментари Харесай

Звезда от Сам вкъщи е в болница в критично състояние

Съобщава се, че звездата от " Сам у дома " Девин Ратрей е бил приет в болница " в сериозно положение ", което е довело до закъснение на процеса против него за домашно принуждение.

Член на фамилията сподели пред TMZ в понеделник, че артистът, прочут най-много с ролята на по-големия брат на героя на Маколи Кълкин в емблематичните коледни класики, към този момент е изписан от болничното заведение.

Източникът означи, че Ратрей, на 47 години, в този момент " се е върнал вкъщи и почива по лекарско наставление ".

Те не прецизираха какво е предизвикало хоспитализацията или по кое време е зародил хипотетичният здравословен проблем.

Изборът на правосъдни заседатели за делото му за домашно принуждение трябваше да стартира през днешния ден в Оклахома, само че процесът беше отсрочен за февруари.

Това идва повече от две години, откакто Ратрей беше упрекнат принуждение над приятелката си, преди да я заплаши, че ще " почине ".

Актьорът бил в Оклахома Сити през декември 2021 година с приятелката си, чиято идентичност не беше разкрита пред обществеността, написа новини.бг.

След като изпил цяла бутилка вино, двама негови почитатели се доближили до него с молба за подпис, което предиздвикало Ратрей да побеснее. Неговата другарка дала на почитателите две подписани картички с подписи, без да желае пари, и се върнала в хотелската им стая в Hyatt Place Oklahoma City.

Според клетвената декларация той се върнал в стаята след нея и я бутнал на леглото, като държал едната си ръка на устата ѝ, а с другата я стискал за гърлото.

" Ето по какъв начин се умира ", твърди се, че е споделил Ратрей, до момента в който я душил.

Той също по този начин я блъснал с пестник в лицето и я блъснал в бюро, съгласно полицейския отчет, причинявайки голям брой пострадвания. Бил задържан по-късно същия месец със заповед за две обвинявания в домашно нахлуване и побой.

Адвокатът на Ратрей, Скот Адамс, сподели, че артистът отхвърля обвиняванията, напомня " 24 часа ".

" Г-н. Ратрей отхвърля да е посягал на момичето и да е правил нещо сходно ", сподели Адамс.

Той се призна за почтен през февруари 2022 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР