Санкциите, наложени на Русия заради нейната инвазия в Украйна, няма

...
Санкциите, наложени на Русия заради нейната инвазия в Украйна, няма
Коментари Харесай

Шолц: Санкциите за Русия продължават, докато няма примирие

Санкциите, наложени на Русия поради нейната инвазия в Украйна, няма да бъдат отстранени, докато не се реализира спокойно съглашение. Това сподели немският канцлер Олаф Шолц, представен от “Ройтерс”.

Той добави, че Украйна би трябвало да дефинира мирните условия.

В изявление, излъчено в понеделник по телевизия ZDF, той сподели, че съветският президент Владимир Путин бърка, в случай че е очаквал, че може да успее да спечели територия от Украйна, да разгласи завършек на военните дейности и.

“Той не премисли цялата си интервенция в Украйна, сподели Шолц. Той не мислеше, че Украйна ще се съпротивлява по този метод. Не мислеше, че ще ги подкрепим да устоят толкоз дълго. Ние няма да оттеглим глобите, в случай че той не реализира съглашение с Украйна и той няма да го реализира с насилствен мир.”

Той сподели също, че Германия няма да одобри анексирането на Крим от Русия. “Това беше нарушаване на интернационалното право”, сподели той.

Шолц добави, че не възнамерява да посещава Киев, откакто плануваното пътешестване на президента Франк-Валтер Щайнмайер беше отменено поради възраженията на Украйна.

Шолц отхвърли рецензиите, че първоначално е бил прекомерно неуверен да изпрати на Украйна тежки оръжия, последвани от рецензиите от пацифисти, откакто предходната седмица Германия разгласи доставката на зенитни танкове.

“Няма смисъл да правиш нещо, единствено тъй като някой крещи, или да не прави нещо, тъй като някой крещи”, сподели Шолц и добави, че отбраната на страната и запазването на мира е негов дълг като канцлер.

Шолц е под напън както вкъщи, по този начин и в чужбина да достави Украйна с тежки оръжия като танкове и гаубици и да поддържа незабавното ембарго на Европейски Съюз върху съветския импорт на сила, с цел да лиши Путин от твърда валута, която му оказва помощ да финансира войната.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР