Санкциите на САЩ са ясна диагноза за режима, който отгледа

...
Санкциите на САЩ са ясна диагноза за режима, който отгледа
Коментари Харесай

Румен Радев: Санкциите на САЩ са ясна диагноза за режима, който отгледа корупцията - а ние трябва да стигнем докрай с виновните

Санкциите на Съединени американски щати са ясна диагноза за режима, който отгледа корупцията. Но това е единствено първата крачка. Няма кой извън да разплете тази скица до край. Това съобщи президентът Румен Радев, който демонстрациите на качества на участниците в учението „ Strike Back 21 “ на образователен полигон „ Корен “ край Хасково.
Приветствам решимостта на държавното управление на Съединени американски щати да поддържа българското общество в устрема и напъните му за повече бистрота и правдивост, уточни Радев, откакто в сряда Съединени американски щати вкара необятни антикорупционни наказания против известни авторитетни българи и над 60 организации. Сред тях Делян Пеевски, Васил Божков и Илко Желязков поради тяхната забележителна роля в корупцията в България.
Да, посочените са част от хората, които корумпират, само че напълно наша отговорност е да стигнем до край и да кажем кои са корумпираните, съобщи още президентът.
 
Всичко по случая със глобите -
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР