Сънищата в 9 лунен денНа този ден сънищата могат да

...
Сънищата в 9 лунен денНа този ден сънищата могат да
Коментари Харесай

Сънищата и луната – понеделник – 9 май 2022

Сънищата в 9 лунен ден

На този ден сънищата могат да бъдат неприятни, да ви причинят болежка. Възможно е през цялата нощ да страдате от кошмари и когато се разсъните да се чувствате извънредно. Може да почувствате цялостно безсилие и уязвимост, даже лека меланхолия. Но хубавото е, че не са оракулски и не се сбъдват.

Подсъзнанието посредством съня ни насочва към тези места в тялото и живота, където има проблеми и би трябвало да се вземат решение. Образите, които виждате в сънищата през този интервал, по-скоро демонстрират вашия вътрешен свят и отразяват персоналните спорове, надълбоко скрити на подсъзнателно равнище – нерешени проблеми от прочувствен темперамент. Затова като се разсъните от неприятния сън, не се опасявайте. Просто се опитвайте деликатно да анализирате всичко, което виждате и да разберете по какъв начин е обвързвано с вашето прочувствено положение.

Ако съумеете да интерпретирате вярно облиците, които виждате, можете ясно да видите какви кармични проблеми и „ възли “ имате и ви закотвят. Всичко, което ви се появява насън тази нощ е обвързвано с вашата карма и всичко това изисква неотложно решение.

Сънища при Луна в Лъв

Лунната сила в този знак постоянно провокира облици, свързани с нашите професионални каузи, креативен качества и любовни връзки. Анализ на такива сънища ще даде опция да се осъзнаят редица неточности, позволени в предишното, и да се работи върху тях.

Тъй като Лъв се ръководи от Слънцето, сънищата демонстрират връзката ви с Бога (вярващите постоянно могат да сънуват, че се намират в църквата, кръщене, църковна работа или другарство с църковни служители).

Сънищата в понеделник

Сънищата в понеделник, без значение от наличието, резонират с вашето прочувствено и психическо положение и могат да бъдат свързани с ежедневните каузи, фамилията и роднините, дома, дребните деца, както и дамите, в това число майката, защото са под въздействие на Луната.

Краткият и безпаричен по наличие сън се смята за добър - ще пребивавате в положително въодушевление. Но в случай че сънят ви е бил кондензиран с доста подиуми и нескончаем и в случай че в него е имало вода, ще би трябвало да обърнете повече внимание на ежедневните отговорности.

Таро календар на сънищата

Карта Влюбените - Любов, избор, колебливост, отдаденост. Във всеки миг от живота си имате избор, от време на време това е елементарен избор, само че от време на време може да бъде доста комплициран и бездънен, което може да докара до житейски рецесии. Картата може да значи, че сте намерили дълбока обич.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР