Сънищата на 19 лунен ден Тази нощ съновиденията са силно

...
Сънищата на 19 лунен ден Тази нощ съновиденията са силно
Коментари Харесай

Сънищата и луната – събота – 19.02.2022

Сънищата на 19 лунен ден
Тази нощ съновиденията са мощно повлияни от интуицията ни. В такива сънища постоянно се крие напътствие, което ни разрешава да разберем дали сме на верния път на духовното си развиване.

В 19 лунен ден сънищата могат да бъдат плашещи. Те обаче могат да ви подскажат нещо, което не сте знаели за себе си. Въпреки това е прекомерно елементарно да се направи неправилно умозаключение след съня, по тази причина се предлага сънищата попадащи в този лунен ден да не се поясняват, в случай че нямате опит в това.

Тези сънища са въодушевени от най-скритите дълбини на нашето подсъзнание. Не е изненадващо, че нашите комплекси, недоволства и психически пострадвания „ изпълзяват “ нагоре, добавяйки към съня ни потискащи, неприятни или даже плашещи събития и облици.

Ако в нещо се самозалъгвате и живеете в някакви илюзии, то през днешния ден в съня ви ще се прояви този проблем. Тук се крие ключът и в случай че съумеете добре да го разтълкувате, ще откриете къде бъркате и каква е истината.

Трябва изключително да обърнете внимание на съпротивлението, което срещате насън, както и по какъв начин се справяте с него. Това ще бъде директно доказателство дали имате задоволително вътрешна сила, с цел да се борите в действителния живот.

Сънища при Луна в Дева

Сънищата при Луна в Дева са свързани с съответна практическа помощ, както и с вероятностите, които би трябвало да се чакат. В съня си можете да подкрепяте някого или да оказват помощ на вас. Може да сънувате действителни хора – ваши познати, родственици, сътрудници. Обаче сюжетните линии не постоянно дават елементарни инструкции какво да предприемете.

Но би трябвало да знаете, че без значение какъв е сънят, той сигурно може да съдържа намек за това по какъв начин да действате в дадена обстановка, да вземем за пример, с цел да напреднете в службата, да се придвижите в кариерата - какво би трябвало да се направи, с цел да раздвижите зациклила обстановка.

Сънят при Луна в Дева има късмет да се сбъдне, когато Луната още веднъж влезе в земен знак – Козирог, Телец, Дева.

Ако сте сънували призрачен сън в дните на Дева, би трябвало да се вслушате в личната си вътрешен глас. Задайте си въпрос: какво е вашето държание, неуместно за силата на този интервал, с цел да разсъни сходни кошмари?

Може би затваряте очите си за непосредствените си отговорности, отлагате някакво дело, което би трябвало да бъде свършено? Или може би сте отхвърлили потребността да помогнете на някого от обкръжението си, макар че е трябвало и бихте могли да го извършите?
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР