Сънищата на 18 лунен денСънищата от 18-ия лунен ден лишават

...
Сънищата на 18 лунен денСънищата от 18-ия лунен ден лишават
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – неделя – 10.05.20

Сънищата на 18 лунен ден
Сънищата от 18-ия лунен ден лишават тялото от сила, по тази причина колкото по-малко спите, толкоз по-добре, другояче можете да се разсъните изтощени.

Днес сънищата могат да ви донесат потребна информация. Насън можете да видите нещо, което пречи на вашия прогрес. Те постоянно демонстрират проблем, който ни смущава и по какъв начин да го разгадаем, или да ви насочат към лек за вашето заболяване, в случай че има такова.

Сънищата, които сте имали в 18-ия лунен ден, са отражение на вашата действителност. Трябва да сравните сънуваното с пътя си в живота и по този метод ще можете да разберете какъв брой надалеч от стремежи блян сте в действителния живот.

Сънищата при Луна в Стрелец

Може да сънувате, че пътувате или че участвате в някакво премеждие. Пътуването може да не е единствено във физически проект, а и като духовно търсене. Пред вас може да се отвори „ врата на опциите ”, по тази причина се пробвайте вярно да интерпретирате сънищата си.

Сънищата под Луната в Стрелец са в положение да посочат пътя към знанието, насочвайки нашите старания в нужната посока.

Хората, които живеят в несъгласие със своето вътрешно Аз, виждат в сънищата си какво им пречи да живеят в естетика. В тези сънища получават късмет да видят света по друг метод.

Сънищата в неделя

Неделя е под ръководството на Слънцето, обвързвано с пориви на ентусиазъм, обич и творчество. Сънищата в същото време демонстрират какво може да ни направи щастливи и да донесе позитивни страсти в живота ни.

В първите часове на неделния ден можете да сънувате обстановки или хора, които изпълват живота ви със светлина, насищайки го с забавни неща или противоположното - помрачавайки насладата ви.

Хубавият сън подсказва, че скоро ще имате нови хрумвания, нещо положително ще влезе в живота ви.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР