Сандански ще бъде домакин на държавния личен-отборен шампионат по класическа

...
Сандански ще бъде домакин на държавния личен-отборен шампионат по класическа
Коментари Харесай

Сандански ще бъде домакин на шампионата по борба за момчета

Сандански ще бъде хазаин на държавния личен-отборен шампионат по класическа и свободна битка за момчета, оповестиха от БФ Борба. Събитието, което дава обещание да бъде заредено с страсти и напрегнати битки, ще се организира в спортната зала на улица „ Свобода “ № 51.

Шампионатът стартира с техническа конференция и чоп на 17 април, където състезателите ще научат своите първи съперници. Събитието ще продължи със утринното мерене в 08:00 часа на идващия ден, последвано от първите битки, които стартират в 10:00 часа.

На 19 април ще се проведат репешажите и финалите за типичен жанр , като денят ще приключи с гала по награждаването на спечелилите. Следващата фаза от надпреварата, отдадена на свободната битка, ще стартира на 17 април с нова техническа конференция и чоп.

За тези, които не могат да участват на място, уредниците са планували директно лъчение на надпреварата посредством ютюб канала на Българската федерация по битка. Това е чудесна опция за почитателите да следят напъните и триумфите на младите спортисти в действително време.

За спомагателни въпроси и информация, можете да се свържете с уредника на събитието Кирил Ханджийски на телефон: 0896 876 767 .

180 класици от 28 клуба започват на шампионата за юноши по битка в Бургас

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР