Сандански желае промяна! Това е категоричното послание от изминалата изборна

...
Сандански желае промяна! Това е категоричното послание от изминалата изборна
Коментари Харесай

Стоян Стоев: Сандански гласува за промяна на досегашното управление 

Сандански желае смяна! Това е безапелационното обръщение от миналата изборна нощ. Това сподели претендентът за кмет Стоян Стоев откакто станаха ясни данните от паралелното броене на неговия щаб. Те демонстрират, че за него гласа си са дали над 7 000 души, а разликата с настоящия кмет е към 7-8%.

„ Предварителните ни данни демонстрират, че общо над 10 хиляди души са дали вота си за друго ръководство в общината ни. Поздравявам съперниците, които направиха почтена и открита акция “, добави Стоян Стоев. Той благодари и за поддръжката и доверието на хората, които са дали вота си за него. „ Постигнахме още една значима победа – доста висока изборна интензивност в общината ни спрямо данните за страната. Това е доста значимо, тъй като обезсилва следения избор и демонстрира, че хората имат гражданска позиция “, безапелационен е Стоев.

Неговата равносметка на резултатите – „ Сандански е безсънен и болшинството желае да тръгнем по нов път. Следващите дни продължаваме срещите, с цел да убедим колкото можем повече от тях, че общината ни може да се ръководи по друг метод: дейно и намерено “.

„ Истинската смяна за Сандански е доста близо “, сподели още Стоян Стоев и акцентира, че най-важно е обединяването, с цел да се реализира това.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР