САН ФРАНЦИСКО (AP) — В Калифорния гимназиален учител се оплаква,

...
САН ФРАНЦИСКО (AP) — В Калифорния гимназиален учител се оплаква,
Коментари Харесай

Телефоните разсейват учениците в клас. Все повече щати притискат училищата да ги забранят

САН ФРАНЦИСКО (AP) — В Калифорния гимназиален преподавател се оплаква, че учениците гледат Netflix на телефоните си по време на час. В Мериленд преподавател по химия споделя, че учениците употребяват хазартни приложения, с цел да залагат по време на образователния ден.

В цялата страна преподавателите споделят, че учениците рутинно изпращат известия на Snapchat в клас, слушат музика и пазарят онлайн, измежду безчет други образци за това по какъв начин смарт телефоните отвличат вниманието от преподаването и ученето.

Задържането въздействието на телефоните върху юношите в Америка през днешния ден е добре документирано, само че учителите споделят, че родителите постоянно не са наясно доколко учениците ги употребяват в класната стая. И от ден на ден преподаватели и специалисти приказват в един глас по въпроса по какъв начин да се оправят: Забранете телефоните по време на часовете.

„ Преди учениците разбираха, че не би трябвало да говорите по телефона си в час. Тези дни отминаха “, сподели Джеймс Грейнджър, който изисква от учениците в часовете си по естествени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР