Самоувереността е ключът към успеха във всяка област от живота,

...
Самоувереността е ключът към успеха във всяка област от живота,
Коментари Харесай

5 знойни съвета, които ще превърнат срамежливото момиче в истинска жрица на любовта

Самоувереността е ключът към триумфа във всяка област от живота, в това число интимните. Мъжете обичат уверени дами, които знаят какво желаят и не се опасяват да го изразят.

Как да впечатлите мъж по време на фамилиарност?
Интимността е значим аспект от връзката сред мъжа и дамата. Позволява на хората да изразят своята обич и обвързаност. За да впечатлите мъж по време на фамилиарност, е значимо да вземете поради неговите самостоятелни потребности и стремежи. Все отново има някои общи препоръки, които могат да оказват помощ на всяка жена.

1. Бъдете уверени в себе си. Мъжете обичат уверени дами. Ако се чувствате неудобно или несигурни, вашият сътрудник ще го забележи. Опитайте се да се отпуснете и да се насладите на процеса.

2. Фокусирайте се върху неговото наслаждение. Не забравяйте, че интимността не се отнася единствено до вас. Покажете на мъжа си, че ви е грижа за него. Попитайте го какво харесва и се пробвайте да му угодите.

3. Бъдете изобретателни. Не се опасявайте да експериментирате и да опитате нещо ново. Това ще ви помогне да разнообразите интимния си живот и да го извършите по-интересен. Опитайте нови пози, играчки или техники.

4. Бъдете чувствени. Чувствайте се свободни да изразите своите страсти и усеща. Мъжете обичат чувствените дами. Погледнете го в очите, докоснете го нежно и му кажете какъв брой добре ви кара да се чувствате.

5. Не забравяйте за докосването. Ласките са значим детайл от интимността. Не подценявайте силата на целувките, прегръдките и ласките. Те ще ви оказват помощ да се отпуснете и да се подготвите за ужасно преживяване.

Конкретни дейности, които можете да предприемете
Започнете с любовната игра. Тя е превъзходен метод да „ загреете “ мъжа и да го подготвите за удоволствието. Не бързайте и си дайте задоволително време за милувки и целувки. Например, можете да го целунете по врата, гърдите или корема. Можете също по този начин нежно да го галите по косата, гърба или задните елементи.

Използвайте езика на тялото. Чувствайте се свободни да употребявате езика на тялото, с цел да изразите желанията си. Например, можете да докоснете мъжа, с цел да му покажете, че харесвате това, което прави. Можете също да го погледнете в очите и да се усмихнете.

Говорете за вашите стремежи. Не се опасявайте да кажете на мъжа си какво харесвате и какво желаете. Това ще му помогне да ви разбере по-добре и да отговори на потребностите ви. Например, можете да му кажете, че ви харесва, когато ви целува по врата.

Бъдете себе си. Един мъж ще оцени вашата откровеност и непринуденост. Не се опитвайте да бъдете някой, който не сте.

Разбира се, всеки човек е самостоятелен и това, което харесва на един, може да не се хареса на различен. Затова е значимо да слушате колегата си и да се опитате да разберете желанията му.

Съвети, които ще ви оказват помощ да впечатлите всеки мъж

Грижете се за здравето си. Един мъж ще оцени, в случай че изглеждате и се чувствате добре.

Бъдете положителни и общителни. Той ще желае да прекарва време с жена, която се смее и го кара да се усеща добре.

Не се опасявайте да бъдете игриви. Мъжете обичат дами, които знаят по какъв начин да се показват.

Ако следвате тези препоръки, можете да извършите трайно усещане на мъжа и да извършите интимността си по-страстна и запаметяваща се.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР