Самоубилият се 18-годишен Калоян, който преби медицинска сестра в Пирогов,

...
Самоубилият се 18-годишен Калоян, който преби медицинска сестра в Пирогов,
Коментари Харесай

Бащата на самоубилия се наркоман Калоян: Някой му е помогнал да избяга от ”Пирогов”

Самоубилият се 18-годишен Калоян, който преби здравна сестра в ”Пирогов ”, не е избягал самичък от лечебното заведение, безапелационен бе неговият татко. " Краката и ръцете му бяха завързани с каиши за болничното легло, защото беше несъответстващ. Невъзможно е откакто беше разгласен за национално търсене, никой да не е забелязал бягащо по улиците момче с тениска и къси панталонки при тези ниски температури ", отсече Иво Милев пред " България он ер ".

Той е безапелационен, че за пръв път хваща сина си да използва опиати, а напоследък във профила си във Фейсбук е почнал да качва голям брой религиозни и древен цитати и при всяка възможност зад агресивното му държание стои фракция.

Бащата на Калоян описа, че през последната седмица младежът се е държал неестествено. Спрял е да тренира и да се вижда с приятелката си.

" Опитах се да беседвам с него, само че беше несъответстващ. Никога не съм имал съмнения, че използва психотропни субстанции, защото той не е бил проблематично дете и спортуваше бокс от години ", уточни още бащата на момчето.

Родителите са безапелационни, че ще търсят отговорност от " Пирогов ", защото считат, че не е допустимо Калоян самичък да се е развързал и избягал. Същевременно нападнатата здравна сестра Стефанова продължава своето възобновяване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР