Самопровъзгласилият се за Живия Нострадамус екстрасенс Атос Саломе, направи финалните

...
Самопровъзгласилият се за Живия Нострадамус екстрасенс Атос Саломе, направи финалните
Коментари Харесай

Живият Нострадамус предрече Трета световна война и контакт с извънземни тази година

Самопровъзгласилият се за " Живия Нострадамус " екстрасенс Атос Саломе, направи финалните си пророчества за 2024 година и предсказа извънредно бурна година.

37-годишният бразилец от Бразилия предизвести The Sun, че идната година може да означи " нова глава в човешката история " – цялостна с извънземни, протест на роботи, световна злополука, само че също и вяра.

Саломе твърди, че преди този момент е предсказал пандемията от ковид, финала на международното по футбол, войната в Украйна и гибелта на кралица Елизабет II. Сега той се е насочил към 2024 година. Ето кои са главните му предсказания:
Контакт с извънземни
Във връзка с космоса Саломе декларира, че ще бъде една изцяло " трансформираща " година. Той има вяра, че през 2024 година хората най-сетне ще открият контакт с извънземни. Той обаче предизвестява, че това няма да е нещо от " научнофантастичните филми ". Вместо това Саломе предвижда, че хората и извънземните ще споделят посредством " криптирани сигнали, прихванати от мрежа от телескопи ".

Екстрасенсът също по този начин твърди, че " метеорит, изобилен от богати материали " се е втурнал към земята и ще се приземи безвредно през идната година. Той предвижда, че тази маса от невиждани до момента антични галактически материали ще провокира новата галактическа конкуренция.
Изкуственият разсъдък ще е краят на човечеството
Бързо разрастващата се мощ на системи за изкуствен интелект се счита от доста хора както за нова епоха за нововъведения, по този начин и за евентуално края на човечеството. А Саломе твърди, че възходящите страхове са изцяло оправдани. Той предвижда, че през 2024 година свръхинтелигентни системи ще реализиран съзнание и ще се трансфорат в съзнателни цифрови мозъци, които могат да действат без човешки принос. Според екстрасенса това ще е " пробуждането на изкуствения разсъдък " и има вяра, че роботите ще разработят език оттатък разбирането на своите човешки основатели – затова ще ни отрежат от техния диалог.
Трета международна война
Третата международна война към този момент не е малко евентуална, споделя Саломе пред The Sun, а е " съвсем сигурна действителност ". Той обаче пророкува, че опасността няма да идва от войната в Украйна или спора Израел, а ще бъде провокирана ненадейно или от събитие в Южнокитайско море, или от огромна хакерска атака.

Ако 2024 година до момента не изглеждаше толкоз мрачна, то Саломе предизвести и за още нещастия. Според него ни чака световна злополука, до момента в който естествените бедствия опустошават земното кълбо. Той даже твърди, че знае тъкмо къде ще връхлетят тези нещастия. Природата " постоянно има способността да ни хване неподготвени ", споделя той. Екстрасенсът предсказва три огромни огнища на бедствия в Близкия изток и Африка – Южен Судан, Сомалия и Йемен, написа " Телеграф ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР