Самолетът, превозващ футболиста Емилиано Сала, не е бил лицензиран за

...
Самолетът, превозващ футболиста Емилиано Сала, не е бил лицензиран за
Коментари Харесай

Самолетът на Емилиано Сала не е бил лицензиран

Самолетът, пренасящ футболиста Емилиано Сала, не е бил лицензиран за търговски цели от управляващите. От Разследващото звено на Британските въздушни катастрофи споделиха, че пътуването е било частен полет, при който разноските са били поделени.
 Потвърдиха гибелта на Емилиано Сала
Самолетът с един мотор, регистриран в Съединени американски щати, падна в Ламанша предишния месец от френския град Нант до Уелс, където Сала се готвеше да стартира нова кариера в клуба на Кардиф.

" Все още не е ясно на каква база е пътувал пасажерът на полет N264DB, само че преди този момент водачът е превозвал пасажери въз основата на споделени разноски ", предадоха от звеното в собствен краткотраен отчет.

Разследващите прибавиха, че откакто не са разкрили паспорта и лиценза на водача, не е станало ясно дали Дейвид Иботсън е бил оторизиран да лети през нощта. Докладът отбелязва, че самолетът е изхвърчал в 19:15 часа. В 19:58, Jersey air traffic control попитал водача дали работи алтиметърът на самолета, тъй като радарът индикирал, че той е летял по-ниско, в сравнение с би трябвало.

Тялото на Сала беше намерено в останките на морското дъно две седмици след злополуката, само че тялото на другия човек на борда - на водача, към момента липсва.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР