Самолетът от полет MH370, който изчезна мистериозно на 8 март

...
Самолетът от полет MH370, който изчезна мистериозно на 8 март
Коментари Харесай

Намериха изчезналия мистериозно малайзийски Боинг с Гугъл Мапс

Самолетът от полет MH370, който изчезна мистериозно на 8 март 2014 година, е открит в джунглите на Камбоджа. Това твърди видеопродуцентът Йън Уилсън, който пред „ Дейли Стар “ изясни, че го е разкрил посредством Google Мапс. Той сподели и фотоси от мястото, където има вяра, че се намира Боингът-фантом. Той счита да тръгне към камбоджанските джунгли, с цел да види дали в действителност е там.

Ако информацията е вярна, това ще е пробив в разкриването на най-голямата тайнственост в историята на авиацията. Още по-удивителното е, че измерванията на планове от Уилсън обект демонстрират, че той фактически има размерите на Боинг 777-200. Дължината на салона е 70 метра – малко повече от формалните размери на Боинг, които са 63,7 м. Но сред опашката и главната част зее мистериозна дупка. Възможно е това да е мястото, където опашката се е откъснала от фюзелажа вследствие на удара със земята. Имайки поради спецификите на приложението Google Мапс, Уилсън показва, че машината е на равнището на земята. Което значи, че проверяващите изгубването на самолета ще би трябвало да отидат на място.

Уилсън, който е английски видеопродуцент, решил да претърси региона, откакто гледал документален филм за изгубването на самолета. „ Просто си помислих, че би трябвало да го прегледам. Работя с цифрово видео и съм на Гугъл Earth непрекъснато. И по този начин направих – няколко часа тук, няколко часа там. Като ги събереш, прекарах часове в търсене тук-там, където самолетът би могъл да падне. И най-после можете да видите мястото, където е самолетът. То е безусловно най-обраслата, най-мрачната част, която можете да видите “, изясни той.

„ Знае се, че самолетът е завил на юг. Но навръх север са Тайланд, Камбоджа и Виетнам. Маршрутът пасва. Стигнах тъкмо там, където Малайзия минава във виетнамското въздушно пространство. Знаят, че самолетът е тръгнал на ляво, само че по-късно всичко е догатки. Ще се веселя да го проуча. Уверен съм. Това е нещо, което желая да направя “, съобщи Уилсън. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР