Самолетът на немския гранд Борусия (Дортмунд) се появи изненадващо на

...
Самолетът на немския гранд Борусия (Дортмунд) се появи изненадващо на
Коментари Харесай

Самолет на европейски гранд се появи мистериозно на Летище София!

Самолетът на немския гранд Борусия (Дортмунд) се появи изненадващо на Летище " София " нощес. Фотос на машината се появи в обществените мрежи и породи нечуван интерес. Летателният уред Airbus A320 на Eurowings е брандиран с цветовете и логото на жълто-черните, оповестява " Блиц ". 

Не е ясно каква е била задачата на краткотрайното наличие на самолета в България, само че евентуално става въпрос за обслужване от " Луфтханза механик ", които имат огромна база на аеропорта в столицата.

Winbet - успеха е страст! (18+)

Лидерът в немския шампионат сега е на предварителен лагер в испанския курорт Марбея. Старши треньорът на " жълто-черните " Люсиен Фавр няма разполагаем всички свои футболисти, откакто Мануел Аканджи не пътува за Испания.

Защитникът евентуално ще претърпи интервенция и ще бъде отвън терените за дълъг интервал от време. Абду Диало, Пако Алкасер, Дан-Аксел Загаду към момента имат разнообразни проблеми и не са в положение за упражняват наедно със своите съотборници.

Роман Бюрки, Якоб Ларсен, Томас Дилейни и Мамуд Дахуд също се приготвят по самостоятелна стратегия.

Борусия има шест точки задатък през първенеца Байерн Мюнхен преди зимната пауза. На 19 януари " жълто-черните " имат мач против Република България Лайпциг.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР