Самолет за спешни медицински нужди излетя от Германия за Русия,

...
Самолет за спешни медицински нужди излетя от Германия за Русия,
Коментари Харесай

Самолет от Германия излетя, за да превози Навални за лечение в Берлин

Самолет за незабавни медицински потребности излетя от Германия за Русия, с цел да транспортира съветския опозиционен водач, който е приет в болница и е на интензивно лекуване. Има версия, че.
Спасителният аероплан е бил изпратен от баварския град Нюрнберг в 03:11 часа, оповестява немският таблоид Bild, съобщи БГНЕС.
 Нова версия за положението на Навални Нова версия за положението на Навални
Причината за положението на съветския опозиционер Алексей Навални може да е диабетна кома или проблем с мозъчното кръвообращение, споделиха м...
Преди това ръководителят на немска неправителствена организация съобщи, че берлинската болница Charite е подготвена да лекува Навални.
Самолетът, който се чака да води Навални от съветския град Омск до Берлин, излетя с медицински екип на борда, сподели филмовия продуцент Яка Бизил пред немската организация DPA, като добави, че са съумели да получат всички разрешителни за прехвърлянето.
Очаква се Навални да дойде в Германия в петък и да се лекува в болничното заведение Charite в Берлин. Разходите за полета и лекуването ще бъдат заплатени от частни лица, добави Бизил.
Заместник-директорът на болничното заведение, в която е Навални - Анатолий Калиниченко, отхвърли да спекулира с допустима причина за положението на Навални, като съобщи, че се организират проучвания за уточняване на диагнозата. Това е най-вече, което мога да ви кажа, декларира Калиниченко във видео, излъчено от новинарския канал TV Rain, непосредствен до политическата съпротива на Русия.
 Меркел и Макрон показаха угриженост за Навални, оферират помощ Меркел и Макрон показаха угриженост за Навални, оферират помощ
Германският канцлер Ангела Меркел и френският президент Еманюел Макрон показаха угриженост от известията за хипотетично " отравяне "...
Германският канцлер Ангела Меркел изиска бързо обяснение от Русия по отношение на събитията към хипотетично отравяне.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР