Самолет на израелските сили за отбрана нанесе удари по цели

...
Самолет на израелските сили за отбрана нанесе удари по цели
Коментари Харесай

Израел удари и обекти на Хизбула в Ливан в отговор на ракетна атака

Самолет на израелските сили за защита нанесе удари по цели на шиитската организация " Хизбула " в Ливан в отговор на ракетни офанзиви от страна на ислямистите, гласи известие на израелската войска, представено в локалните медии.

Ударите са нанесени през последните няколко часа.

" В допълнение, израелските сили нападнаха и противотанкови ракетни установки, ситуирани по границата и ориентирани към Израел ", допълват израелските военни. Посочва се, че армията на страната е " подготвена и ще продължи да работи на всички фронтове, с цел да подсигурява сигурността на израелските жители ".

По-рано изтребители на израелските военновъздушни сили нанесоха серия от удари против жива мощ и уреди на радикалното палестинско придвижване " Хамас " в линията Газа.
Сред изумените цели са действен щаб и пускови системи за противотанкови управляеми ракети, се споделя в известието. Освен това са били унищожени наблюдателни пунктове и снайперистки позиции, ситуирани в многоетажни здания.

Преди интервенцията Израел предизвести филантропични групи в линията Газа да изтеглят огромна болница и пет учебни заведения.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР