Самолет на чилийски пожарникари се разби на магистрала, след като

...
Самолет на чилийски пожарникари се разби на магистрала, след като
Коментари Харесай

Моментът, в който самолет се взривява във въздуха и се разбива на магистрала

Самолет на чилийски пожарникари се разруши на автомагистрала, откакто се удари в електрически стълбове. Пилотът е умрял, а четирима души са ранени.

Кадри, на които се вижда по какъв начин машината избухва в пламъци във въздуха, а по-късно се разрушава, се появиха в обществените мрежи, написа The Telegraph.

На фрагментите се вижда по какъв начин огромен пожар избухва от едната страна на самолета, до момента в който той се движи по пистата

Авиокатастрофата е станала на 15 януари след обяд покрай летище Пангилемо в Талка, а видеа се появиха няколко дни по-късно.

На фрагментите се виждат коли, а самолетът лети към камерата, с която е снимано видеото, преди ненадейно да закачи електрически стълбове и кабели, вследствие на което дясното му крило се разпада и самолетът избухва в пламъци.

Полет на Korean Air Lines се е блъснал в крилото на паркиран аероплан

След това машината се разрушава в голямо огнено кълбо и се блъска с огромна скорост в пътното платно.

На друго видео се виждат последствията от злополуката - останките на самолета горят, а във въздуха се издига черен пушек. Според локалните медии самолетът е бил изпратен да потуши пожар покрай път.

Загинал е 58-годишният водач, като локалните медии настояват, че той е имал богат опит в ръководството на самолети като пожарникар.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР