Самоизолацията за много от хората даде нови възможности и парадоксално

...
Самоизолацията за много от хората даде нови възможности и парадоксално
Коментари Харесай

13 красавици спретнаха чудна изненада на Pavell & Venci Venc' по време на карантина

Самоизолацията за доста от хората даде нови благоприятни условия и парадоксално на смисъла на думата стана мотив за още повече другарство посред им.

Виж още: Тренировки, сън, храна: Как минава денят в изолираност на Папи Ханс?

В това се убеждаваме и от новия клип на Pavell & Venci Venc', който в действителност не е техен, а на 13 хубавици. Видеото може да видите нагоре, като в него ще видите Мария Илиева, Дава, Михаела Маринова, Ева Пармакова, 4Magic, Yoana. Както и несъмнено Саня Армутлиева.

Видеото е самобитен lip sync в изискванията на самоизолация на въпросните хубавици върху песента " Ти си " от албума Upgrade на Pavell & Venci Venc'. 

Виж още: Напук на COVID-19: Антония Петрова чества безценен празник, мъжът ѝ я глези с деликатеси

" Интересно нещо е карантината... Благодаря ви, дами! Навсякъде ВИЕ съдебна техническа експертиза ", написа Pavell, споделяйки част от видеото и споделя забавна история. На 23 март трябвало да пътуват за Токио, където да снимат дружно с Венци и екип видео към тази ария. Но пътуването пропаднало по явни аргументи. 

Виж още: BG певици тъжат за времето преди короната - започнаха ново предизвикателство

" Честно, цъфналите японски вишни в никакъв случай няма даже да допрян хубостта на дамите, които ни изненадаха тази заран ", признават изпълнителите.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР