Само заради изборите ли говорят сега повечето политици така? Говорят

...
Само заради изборите ли говорят сега повечето политици така? Говорят
Коментари Харесай

Водеща направи сравнение, с което затапи здравния министър

 " Само поради изборите ли приказват в този момент множеството политици по този начин? Говорят като преди малко определена Мис Вселена за мир и обич “, съобщи водещата Мирослава Иванова по отношение на вчерашната изцепка на служебния здравен министър Стойчо Кацаров.

" Бихме на хората още една инжекция боязън. Единственото лекуване против страха е имунизацията – тя дава сигурност “, това съобщи социологът Андрей Райчев в утринния блок на Нова ТВ. Коментарът му бе във връзка това по какъв начин ще протекат изборите на 14 ноември на фона на от ден на ден болни от ковид у нас. 

" Мога да ви кажа доста по-страшен факт. 90 на100 от парите, които човечеството дава за лекуване, ги дава през последната година. Това е чудовищното нещо, което човечеството си аргументи “, добави той.

" Ако пък не бяхме посочили труповете в Италия, то някои щяха да кажат " Защо сте ги скрили? “. Ние не се интегрирахме в Европа, а се прилепихме към нея – елитите не са ни отговорни, а нашата всеобща гражданска просвета е такава е момента, че не приотизираме общото пред частното.

Трябва да знаем, че в случай че обществото е добре, то и аз като персона ще бъда добре “, съобщи пък политологът Стойчо Стоев.

Хората се опасяват да излязат. Ако това продължи по този начин ще има ниска изборна интензивност. Това ще вдигне резултатите на така наречен партии на статуквото “, съобщи Райчев.

По думите му по инцидентен и ненапълно подкупен метод се дефинира базата на на ден болни и умряли от ковид. Той съобщи, че " колкото души са умрели предходната година в света от други заболявания, то толкоз са умрелите и тази година “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР