Само за три минути с този метод ще почистите микровълновата

...
Само за три минути с този метод ще почистите микровълновата
Коментари Харесай

Почистете микровълновата само за 3 минути! Ще зяпнете от учудване

Само за три минути с този способ ще почистите микровълновата и ще я направи като нова. Той е доста ефикасен и още по-важно - безвреден за самия апарат, а за него ни трябват неща, които ги има всеки в кухнята си.

В последна сметка всички знаем, че колкото и да пазим микровълновата, най-после тя постоянно е мазна и мръсна по стените и по чинията. А почистването единствено за няколко минути е съвсем задачата невъзможна, тъй като постоянно е съпроводено със съществено и дълготрайно триене. Но с този способ това ще остане в предишното, а всичко, което ще ви би трябвало, са просто топла (дори може вряла) вода и лимон.

Сложете водата в съд, който да може да се топли в микровълнова и към нея налейте и една супена лъжица лимонен сок. Сега разбъркайте сместа и я пъхнете в микровълновата. Включете я единствено за 2-3 минути, едвам стартира да ври водата и даже да изври.

Когато това завърши, отворете малката врата и със изсъхнал парцал забършете всичко от вътрешната страна. Резултатът ще ви остави със зяпнала уста!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР